Beste danser,

Van 7 t/m 12 september 2009 vinden in Zeeland de Open Europese Senior Games plaats.

Dit topsportevenement voor vijftig-plussers wordt georganiseerd naar voorbeeld van de gelijknamig spelen in de Verenigde Staten. Hier telt dit evenement al ruim 15.000 deelnemende senioren. Veel mensen dromen er van om ooit aan een groot internationaal sportevenement deel te nemen. De Senior Games biedt deze mogelijkheid.

Linedance is één van de sporten uit het recreatief sportprogramma. Altijd al nieuwsgierig geweest wat linedance is? Doe dan mee aan een één- of tweedaagse cursus tijdens de Senior Games. Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Bij linedance wordt er in lijnen/rijen gedanst, zo vormt het één geheel.

Programma*

De locatie zal in Goes plaatsvinden bij Sportpunt Zeeland.

Datum Tijdstip

8 sept 14:00 – 17:00 uur Linedance voor starters

10 sept 14:00 – 17:00 uur Linedance voor starters + aanvullend contradans

*onder voorbehoud van wijzigingen. Bij voldoende belangstelling mogelijk elke dag.

Leeftijdscategorieën

Voor dames en heren van 50+

Deelnemersbijdragen

Aantal dagen Kosten (per persoon)

Één dag € 17,50*

Twee dagen € 30,-*

*Inclusief herinnerings T-shirt Senior Games 2009

Het is mogelijk om bij dit arrangement per volwassene het Senior Games servicepakket te kopen ad. € 50,-. Waar het servicepakket uit bestaat, kunt u terug vinden op de website www.seniorgames2009.com.

Informatie en inschrijven

De organisatie van de Senior Games 2009 nodigt u van harte uit om u via onze website in te schrijven voor dit unieke sportevenement. Voor meer informatie verwijs ik u naar de bijgevoegde flyer en onze website www.seniorgames2009.com.

Schrijf u snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!